Yritys

Yritys

Suomen Sähköpöytäpalvelu on erikoistunut sähköpöytien, sähköisten keittiömekanismien sekä ergonomia tuotteiden myyntiin sekä asennuksiin. Henkilökunnalla on korkea ammattitaito sekä vankka kokemus ergonomiasta ja siihen liittyvistä tuotteista sekä palveluista. Oma maahantuonti ja omat asentajat sekä tuotteiden oikea varastologistiikka tekevät meistä markkinoiden edullisimman ja nopeimman sähköpöytien ja sähköjalkojen toimittajan.

Palveluihimme kuuluu myös kierrätyksellä sähköpöytien rakentamista. Vanhat työpisteet voidaan muuttaa sähkökäyttöisiksi purkamalla vanhat työpisteet ja asentamalla pöydän alle vain uudet sähköjalat. Vanhan työpisteen kalusteputket sekä muut ylimääräiset osat toimitetaan tarvittaessa oikeisiin kierrätyspisteisiin. Se on kierrätys parhaimmillaan! Meiltä löytyy markkinoilla olevat sähköjalat sekä sähköpöydät ja voimme räätälöidä työpisteen mukaiset rungot sähköjaloille.

Olemme asentaneet erilaisia työpisteitä ja meiltä saa suunnittelun sekä asennukset samasta paikasta. Räätälöimme tarvittaessa pöytälevyt ja sähköjalat sekä ergonomiatuotteet asiakkaan tarpeiden mukaan. Uudet kotimaiset mittatilauspöytälevyt löytyvät eri väreillä ja muodoilla. Palveluihimme kuuluu sähköjalkojen varaosat sekä huolto. Myös kalusteiden purut ja kasaukset sekä työpisteiden muutot.

Myymälässä voi käydä kokeilemassa tuotteita ja hankkia tuotteet omasta noutovarastostamme. Maksuvälineinä käy kaikki luottokortit ja osamaksut, käteinen sekä normaali laskutus.

Myymälä on auki ma-pe 08.00-18.00 la 12.00-16.00, su 12.00-16.00 2 krs.
Puhelin päivystää 24h 098522861.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme sekä palveluihimme!

Yritys

”Oikea työympäristö ei synny sattumalta,
Se on yhdessä suunniteltu juttu”
- Tommi Vihersola